جستجو

تبلیغات



تأثیر ذخیره سازی گوشت مرغ در انجماد:

     

    گوشت مرغ و دیگر ماکیان به علت غلظت بالای کاتالیزور های اکسیداسیون مثل آهن و میوگلوبین و چربی نسبت به واکنش های اکسیداتیو حساس هستند. انجماد دارای اثرات زیادی بر روی مقاومت گوشت مرغ در برابر واکنش های اکسیداتیو می باشد، در طول ذخیره سازی منجمد بسیاری از واکنش ها در قطعات مختلف گوشت می تواند رخ دهد که اکسیداسیون چربی یکی از این واکنش هاست و فرم اصلی فساد غذاهای ماهیچه ای می باشد. واکنش های اکسیداتیو مهمترین عامل در رافت کیفیت از جمله عطر، طعم ، بافت، ارزش غذایی و رنگ گوشت هستند. اکسیداسیون فسفولیپیدها باعث تغییرات محسوسی در کیفیت گوشت مرغ می شود.


    این مطلب تا کنون 45 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ جمعه 20 آبان 1390
    منبع
    برچسب ها : گوشت ,واکنش ,اکسیداتیو ,اکسیداسیون ,ذخیره سازی ,
    تأثیر ذخیره سازی گوشت مرغ در انجماد:

تبلیغات


    تبلیغات شما در این قسمت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 4 فروردين 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر