جستجو

تبلیغات



حشره کش ها

    مقدمه:

    غذایی را بهداشتی می نامند که عاری از هرگونه مواد که موجب ایجاد عوارضی در مصرف کننده است باشند. این مواد خارجی صرفا" محدود به میکروارگانیسم ها و سایر عوامل بیولوژیک و سموم مترشحه از آن ها نمی باشد بلکه انواع مواد شیمیایی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مواد غذایی را آلوده می سازند نیز در ایجاد اختلالات متعدد و مسمومیت ها در مصرف کنندگان نقش بسزایی دارند. بر خلاف عفونت ها و مسمومیت های میکروبی، عوارض ناشی از مسمومیت های شیمیایی اغلب در دراز مدت تظاهر می نمایند.(1)

    زدن مواد شیمیایی به محصولات در حال رشد به هیچ وجه کار تازه ای نیست. اگر کشاورزان از مواد شیمیایی استفاده نمی کردند مقدار غذای موجود به طور قابل توجهی کاهش یافته و بهای آن به طور چشم گیری افزایش می یافت. مواد شیمیایی جدید کشاورزی در بسیاری از موارد ترکیبات آلی پیچیده ای می باشند و به طور روز افزون پیچیده تر می شوند، بسیاری از آنها برای حیوانات و انسان ها سمی هستند.(2)

     



    این مطلب تا کنون 16 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 2 فروردين 1389
    منبع
    برچسب ها : مواد ,شیمیایی ,مسمومیت ,مواد شیمیایی ,
    حشره کش ها

تبلیغات


    تبلیغات شما در این قسمت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 4 فروردين 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر