خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





اصول کلی فساد گوشت

    اصول کلی فساد گوشت: 

    بافتهاي حيوان سالم در مقابل عفونت به وسيله تركيبي از موانع فيزيكي وفعاليت سيستم ايمني بدن محافظت مي شوند. در نتيجه اندامهاي داخلي وماهيچه هاي يك لاشه تازه كشتار شده بايستي نسبتاً عاري از ميكرواورگانيسم ها باشند. در صورت نمونه برداري تحت شرايط اسپتيك تعداد ميكروبهاي اندازه گيري شده در نمونه هاي بافتي كمتر از cfu/kg 10 مي باشد.

    همان گونه كه اشاره شد در طول ذبح كردن،پوست كردن وبرش زدن،عمدتاً ميكروارگانيسم هايي از دستگاه گوارش وسطح خارجي حيوان به لاشه منتقل مي شوند،اما تعداد بيشتري از طريق  چاقوها ، پارچه ها ول باس ها، هوا، كارگران، واگنها ، جعبه ها وبطور كلي تجهيزات اضافه مي شوند. انواع مختلفي ميكروارگانيسم ها اضافه مي شوند،و مسلّماً در شرايط معمولي انواع زيادي از ميكروارگانيسم هاي عامل فساد حضوردارند وچنانچه شرايط موجو براي آنها مسائد باشد،رشد خواهند كرد.


    این مطلب تا کنون 9 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : ميكروارگانيسم ,شرايط ,
    اصول کلی فساد گوشت

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده