تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

گوشت های تازه تیره، خشک و سفت

    گوشت های

    تازه تیره، خشک و سفت 

    فعالیت و یا استرس قبل از کشتار باعث ایجاد کمبود گلیکوژن در ماهیچه وتولید گوشتی تیره، سفت وخشک می شود. چنین گوشتی خصوصیات ویژه ای دارد چون: pH نهائی بالا (pH>6)، میزان گلوکز وحد واسط های مسیر گلیکولیز پائین.

    این فاکتورها می توانند باعث فساد باکتریائی گوشت شوند که در مراحل اولیه رشد فلور میکروبی گوشت آشکار می

    گردد. فساد زمانی آشکار می گردد که باکتری ها از اسید های آمینه به عنوان منبع تغذیه استفاده می کنند. استفاده باکتری ها از اسیدهای آمینه در شرایط هوازی تا زمانی که باکتری ها گلوکز سطحی گوشت را مصرف نکرده باشند به وقوع نمی پیوندد.


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 16 دي 1387 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : گوشت ,باکتری ,تیره، ,تازه تیره، ,
    گوشت های تازه تیره، خشک و سفت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز دوشنبه 3 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55471
  • تعداد مطالب :149021
  • بازدید امروز :143712
  • بازدید داخلی :5292
  • کاربران حاضر :75
  • رباتهای جستجوگر:494
  • همه حاضرین :569

تگ های برتر