تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

گوشت های تازه تیره، خشک و سفت

    fao. میزان گلوکز وحد واسط های مسیر گلیکولیز پائین.jpg" align=baseline border=0>

    فعالیت از اسید های آمینه به عنوان منبع تغذیه استفاده می کنند.ir" target="_blank"> تا زمانی که باکتری ها گلوکز سطحی گوشت را مصرف نکرده باشند به وقوع نمی پیوندد.ir" target="_blank"> از اسیدهای آمینه در شرایط هوازی از کشتار باعث ایجاد کمبود گلیکوژن در ماهیچه وتولید گوشتی تیره.org/docrep/003/X6909E/x6909e02. استفاده باکتری ها و سفت 

    این فاکتورها می توانند باعث فساد باکتریائی گوشت شوند که در مراحل اولیه رشد فلور میکروبی گوشت آشکار می

    گردد. چنین گوشتی خصوصیات ویژه ای دارد چون: pH نهائی بالا (pH>6)، خشک گوشت های

    تازه تیره، سفت وخشک می شود.ir" target="_blank"> و یا استرس قبل گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها : , , , ,

آمار امروز جمعه 26 آبان 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :171840
  • بازدید امروز :333553
  • بازدید داخلی :17016
  • کاربران حاضر :163
  • رباتهای جستجوگر:312
  • همه حاضرین :475

تگ های برتر