تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

میکروبیولوژی گوشت های تازه تیره، خشک و سفت

    میکروبیولوژی گوشت

    های تازه تیره، خشک و سفت

     لغت تیره، خشک و سفت  از ظاهر گوشت تاریک، سفت و خشک که دارای pH نهایی بالایی هستند گرفته شده است. سطح چنین گوشت هایی معمولاً چسبنده است و چسبندگی سطح و رنگ سیاه از خصوصیات نامطلوب گوشت قرمز محسوب می شود. این گوشت ها با نام هایی چون  برش تیره و گوشت با pH بالا نیز خوانده می شوند. حالت تیره، خشک و سفت برای گوشت های خوک، گاو و گوسفند رخ می دهد اما در گوشت گوسفند از اهمیت اقتصادی کمی برخوردار است. در پرندگان، ماهیچه های سینه دارای محدوده pH نزدیک به pH طبیعی گوشت قرمزاست، اما ماهیچه ران همیشه دارای pH بالایی است. بیشتر نژادهای ماهی تولید گوشتی با pH نهایی بالا می کنند. لغت تیره، خشک و سفت، به وضوح برای گوشت های سفید ماهی و پرندگانی که دارای pH بالایی هستند و یا گوشت های قرمز حیواناتی که خصوصیات میکروبیولوژی مشابه با گوشت های تیره، خشک و سفت دارند قابل استفاده نیست.


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 16 دي 1387 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : گوشت ,تیره، ,دارای ,بالایی ,میکروبیولوژی ,برای گوشت ,بالایی هستند ,تازه تیره، ,میکروبیولوژی گوشت ,
    میکروبیولوژی گوشت های تازه تیره، خشک و سفت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز دوشنبه 3 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55471
  • تعداد مطالب :149021
  • بازدید امروز :144001
  • بازدید داخلی :5299
  • کاربران حاضر :69
  • رباتهای جستجوگر:496
  • همه حاضرین :565

تگ های برتر